Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem egyszerű másnak lenni

Már ez a szó is, hogy másság. Ezt is kisajátították az eltérő szexuális irányultság megjelölésére. Most másféle másságokról lesz szó. Semmi szex.

Azt szeretném, ha titkosíthatnám a névnapomat. Sérti a személyiségi jogaimat, hogy bárki kiolvashatja a nevemet a naptárból! Ráadásul ez a személyiség névnap-fóbiás. Mivelhogy bárki kiolvashatja a nevemet a naptárból, ennek ürügyén bárki veheti a bátorságot, hogy névnapi üzenetet küldjön. Csakhogy nem kérem! Hol tilthatom ezt le? Tovább megyek: évente kétszer kiolvashatja a nevemet bárki a naptárból! Márpedig egy embernek egy névnapja van egy évben. Maximum, mert van aki ennyire se tart igényt, lásd a korábbi mondatokat. Na honnan tudod melyik névnap az igazi? Dehogy tudod. Azt már meg kellene jegyezni, mint a születésnapot. Hehe, azt viszont titkosítottam a facebookon.

Másik téma. Még introvertált is vagyok, egy extrovertált világban. No de van Isten, eljött az én időm karanténostól! És idén még az adventi csinnadratta is elmarad, hála a jó Istennek! És hála a pandémiának, csak azt nem értem mért pont ez kellett, hogy végre valami emberi ritmusba kerüljünk.

Beszélni se szeretek. Illetve ez így nem teljesen igaz. Utálok beszélni! Így pontos. Különben se jutok szóhoz. Igaz, néha szeretnék. Jött egy vírus, ami értésére adta az értetleneknek, hogy nem kell annyit jönni-menni, nem kell annyit zizegni sem. Vajon milyen vírus mondja majd meg, hogy nem kell annyit locsogni-fecsegni? Ha én szerkesztettem volna a világot, minden ember életében lenne egy limit, mennyit beszélhet. Ha kimerítette a limitet, akkor kampec. Beszél, beszél, és egyszercsak megmurdel. Szerkeszthetném úgy is a világot, hogy ne haljon meg, hanem csak megnémuljon, de nincs kedvem. Sok a duma!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2021 >>

Statisztika

Most: 2
Összes: 116200
30 nap: 2124
24 óra: 64