Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kivételesen egy kis politika

Nem szeretek politizálni. Azt vallom, hogy az politizáljon, aki politikus. Én nem vagyok politikus, nem is lennék rá alkalmas.

Nem szeretek politizálni. Azt vallom, hogy az politizáljon, aki politikus. Én nem vagyok politikus, nem is lennék rá alkalmas.

Nem akarok részt venni a politikai harcban. Látom a közösségi oldalakon, ismerőseim mekkora vehemenciával vetik bele magukat a politikai harcba. Ezt sem akarom tenni.

Mindeközben szavazópolgár is vagyok, véleményem nekem is van. Még ha nem is verem a tamtam dobot. Az ismerőseim véleménye szembejön, akár akarom akár nem. Bármennyire szeretném, kikerülni ezt a témát, objektíve lehetetlen.

Most azoknak szeretném elmondani, mit gondolok, akik bizonyára jóhiszeműen a kormányváltásban látják a megoldást, mivel ez a kormány ilyen meg olyan. (Most tekintsünk el attól, hogy a kormányváltás eleve hülyeség, kormány a váltás után is lesz, méghozzá ilyen meg olyan.)

A következőt szeretném mondani: Előfordul, hogy nem ízlik az ebéd. Olyan is előfordul, hogy az ebédtől rosszul leszek. Mégse jutott még eszembe az, hogy jobb volna inkább szart enni. Ezzel párhuzamosan: előfordul, hogy a kormány módszereivel nem értek egyet (miközben a célokkal szinte mindig). Olyan is előfordul, hogy okádnom kell attól, amit a kormány tesz. Mégse gondolom azt, hogy az lenne a megoldás, ha rászabadítanánk a liberálbolsevik ellenzéket az országra.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2021 >>

Statisztika

Most: 2
Összes: 116197
30 nap: 2122
24 óra: 62